Samsung Galaxy Camera 2 – anuntata oficial

Samsung a anuntat Galaxy Camera 2, a doua editie a camerei compacte cu Android daca putem spune asa. Ca si predecesoarea sa, Galaxy Camera 2 functioneaza pe Android 4.3, are conectivitate wireless si un ecran mare, de 4.8 inchi.

Specificatiile “smart” sunt urmatoarele: ecran de 4.8 inchi, procesor quad-core la 1.6Ghz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 8GB plus suport pentru carduri microSDXC de pana in 64GB. Are Wi-Fi, NFC, GPS si Bluetooth. Inca nu s-a specificat daca vor fi si modele 3G.

Samsung Galaxy Camera 2

La partea foto-video, lucrurile stau in felul urmator: senzor de 1/2.33 inchi cu o rezolutie de 16Mpix, un procesor de imagine mai bun, lentile cu zoom optic 21x si o deschidere a diafragmei f/2.8-5.9, sensibilitate ISO intre 100 si 3200, capacitate de filmare full HD/30fps, 720p/60fps si slow-motion la 120fps.

Utilizatorii au la dispozitie nu mai putin de 28 de moduri inteligente de fotografiere: Smart mode suggest, Beauty face, Best Photo, Selfie Alarm, Continuous shot, Best face, Color bracket, Kids shot, Landscape, Dawn, Snow, Macro, Food, Party/Indoor, Action freeze, Rich tone (HDR), Panorama, Waterfall, Animated photo, Drama, Eraser, Sound&Shot, Interval, Silhouette, Sunset, Night, Fireworks, Light trace. Pe unele dintre ele de-abia astept sa le incerc si eu.

De asemenea, se pare ca Galaxy Camera 2 ofera posibilitatea alegerii separate a punctului de autofocus si al celui de masurare a expunerii. Sper sa descurce la fel de bine ca modelul precedent la fotografierea macro.

Din cate vad, pare la fel de masiva ca si predecesoarea sa. Va fi aratata in premiera la CES 2014 in Las Vegas. Inca nu am aflat pretul de comercializare dar voi reveni cand va fi cazul.

Cateva imagini cu ea, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *