Acer Iconia A1-830 – tableta ieftina si subtire, cu Android

Acer anunta Iconia A1-830, o tableta ieftina cu ecran de 7.9 inchi dedicata fanilor sistemului de operare Android.

Cu un look premium datorat spatelui acoperit cu aluminiu, aceasta are un procesor Intel Atom Z2560 tactat la 1.6 GHz, 1GB memorie RAM iar ecranul este IPS si afiseaza o rezolutie de 1024 x 600 pixeli.

Acer Iconia A1-830

Iconia A1-830 are o grosime de 8.1mm si cantareste 381 de grame. Se mai lauda cu un sistem audio cu doua difuzoare, are slot microSD pentru extinderea capacitatii de stocare, o camera 1080p pe spate si inca una 720p frontala.

Va fi comercializata la un pret de aproximativ 180 de USD. Va sosi insotita ce o husa de protectie cu tastatura bluetooth incorporata. Din cate vad in imagini, pare ca poate fi tinuta foarte usor cu o singura mana.

Bineinteles, va fi prezentata in premiera la CES 2014 in Las Vegas.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *