[UPDATE] CES 2014: Un nou Chromebook Toshiba urmeaza sa fie anuntat

UPDATE: Noul Chromebook Toshiba este o realitate, fiind lansat oficial. Engadget are cateva poze de la fata locului.

Un nou Chromebook Toshiba ar urma sa fie aratat lumii intregi la CES 2014, conform celor de la 9to5Google, care publica o poza cu zona din standul Toshiba unde ar urma sa isi faca aparitia dispozitivul. Este vorba despre imaginea de mai sus.

Toshiba ar urma sa prezinte, tot la CES 2014, si un monitor 4K (o tema foarte la moda la targul din Las Vegas), conform aceleiasi surse.

Tot 9to5Google a descoperit si un fragment dintr-un review al noului Chromebook Toshiba, care insa a fost sters de pe site-ul unde era postat. Conform acestuia, noul Chromebook Toshiba (o specie de dispozitive pe care Microsoft nu o iubeste deloc) ar costa 279 de dolari, fiind un dispozitiv de 13 inchi, construit in mare masura din plastic.

Grosimea este de putin peste 2 centimetri, in timp ce greutatea ar fi de 1,36 kilograme. In materie de specificatii, este vorba despre un model de 13 inchi, cu o rezolutie a ecranului de 1366 x 768 de pixeli, dotat cu procesor Intel Celeron 2955U. La bord exista doua porturi USB 3.0, unul HDMI si un reader SD.

Memoria interna este de doar 16GB, dar primesti la pachet 100GB de spatiu de stocare online.

Acelasi articol spune ca Toshiba promite pana la noua ore de utilizare cu o singura incarcare a bateriei.

Ramane sa fie si anuntat oficial.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *