Gadget-uri Garmin pentru masina, la CES 2014

Interesante gadget-uri de masina lanseaza Garmin la CES 2014 in Las Vegas.

Primul pe lista mea este GPS-ul  Garmin Nüvi 2798LMT care are un ecran de 7 inchi. Pe langa functiile clasice de navigare, acesta mai are ceva interesant: poate fi accesorizat cu o camera video care se monteaza in spatele masinii si care se conecteaza la sistemul de iluminare al marsarierului. Practic, cand masina da inapoi, soferul poate vedea ce se intampla in spatele ei pe ecranul GPS-ului. Misto, nu?

Acest pachet costa aproximativ 400 USD.

Garmin CES 2014

Al doilea gadget este camera de masina Garmin Dash Cam. Aceasta se monteaza pe parbriz si poate filma la rezolutii full HD sau 720p, are stocare interna de 4GB expandabila prin carduri microSD, plus un ecran de 2.3 inchi, tocmai bun la pozitionare.

Ca mai toate camerele de acest gen, are girometru pentru detectarea socurilor, fisierele video filmate in acele momente fiind salvate separat.

Vor fi puse in vanzare doua versiuni: una de 220 USD si inca una cu GPS la 250 USD. Ambele vor fi pe piata de luna viitoare.

Sursa.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *