Lenovo Yoga 2, noua generatie prezentata la CES 2014

Noua generatie de ultrabook-uri convertibile Lenovo Yoga a fost prezentata in premiera la CES 2014 in Las Vegas. Utilizatorii vor avea la dispozitie doua modele, unul cu ecran de 11 inchi iar celalalt de 13 inchi, numite Lenovo Yoga 2 11 si, respectiv, Lenovo Yoga 2 13.

Lenovo Yoga a atras inca de la inceput datorita sistemului inovator de prindere a ecranului de corpul cu tastatura, care permite rotirea acestuia la 360 de grade, laptopul devenind in acest fel o tableta. De asemenea, la fel de bine poate fi indreptat catre partenerii de discutie.

Modelul mai mare, Lenovo Yoga 2 13, va avea doar Hard Disk-uri (fara SSD-uri), tastatura iluminata, ecran cu rezolutie full HD si va functiona pe bazele sistemului de operare Windows 8. Va fi dotat cu procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 de generatia a patra si va avea preturi de pornire de la 1000 USD in sus.

Lenovo Yoga 2

Din punct de vedere pecuniar, zic ca Lenovo Yoga 2 11 este mult mai interesant. Acesta are un ecran de 11 inchi care afiseaza o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, procesor Intel Atom, stocare pe un hard disk de 500GB si functioneaza tot cu Windows 8. Va fi disponibil in SUA la finele acestei luni la un pret aproximativ de 530USD.

Testez in aceste momente o tableta cu acel procesor Intel Atom si voi avea numai cuvinte de lauda la adresa lui (cand voi scrie review-ul).

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *