Road Warrior – interesant sistem audio portabil lansat la CES 2014

Misto sistemul asta portabil lansat la CES 2014 in Las Vegas. Se numeste Road Warrior si poate fi conectat la playerele audio prin bluetooth. Nu-i lipseste nici un radio AM/FM sau un conector auxialiar jack de 1/8 inchi, in caz ca ai vreun player audio mai vechi.

Cele patru difuzoare, doua de 10 inchi si inca doua tweetere de 2 inchi, redau impreuna o putere de 200 de Watti. Dracia are si acumulator intern, plus poate fi alimentata si de la bricheta masinii.

Road Warrior

Clar, titulatura de “Razboinicul Soselelor” ii defineste din start arealul de utilizare. Este un sistem audio interesant si pare sa fie si destul de rezistent, tocmai bun pentru petreceri in aer liber.

Sunt nebun dupa sculele audio, asa ca ori de cate ori o sa vad vreuna care merita, nu voi ezita sa o prezint.

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *