Noul Bruce Springsteen, “High Hopes”, disponibil la streaming gratuit

Bruce Springsteen va lansa un nou album, “High Hopes” pe numele sau, care urmeaza sa apara pe piata saptamana viitoare, este acum disponibil la streaming gratuit.

Albumul, care include versiuni refacute ale unor piese mai vechi, dar si cateva coveruri si piese noi, este disponibil spre ascultare gratuita datorita celor de la The Guardian. Chiar daca site-ul ziarului britanic spune ca streamul e disponibil doar in Regatul Unit, noi nu am avut probleme in a-l accesa.

Sper ca situatia sa fie la fel si pentru cei care citesc acest articol; stream-ul poate fi gasit aici si, cum nu stiu cat timp ramane sus, eu zic sa il ascultati in zilele urmatoare.

Bruce Springsteen

Mie personal mi s-a parut reusit albumul, chiar daca nu sunt neaparat un fan al lui “The Boss”; mi-a placut mai ales versiunea noua a piesei “The Ghost of Tom Joad”, pe care e de auzit la chitara Tom Morello, cunoscut din Rage Against The Machine sau Audioslave.

Are, fara discutie, momente extrem de reusite, si merita ascultat.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *