Camera Polaroid Socialmatic, inspirata din Instagram

Polaroid Socialmatic, aratata lumii la CES 2014, nu este produsa de Polaroid, dar camera poarta numele companiei pentru ca ii foloseste tehnologia de tiparire a imaginilor.

Camera digitala este una de 14 megapixeli (are si un senzor de 2.1 megapixeli pe spate, pentru “selfies)”, ruleaza Android si are un design evident inspirat din pictograma Instagram. Are o memorie interna de 4GB, dar si un slot microSD, daca ai nevoie de mai mult.

Practic, iti permite sa faci o poza, sa ii adaugi un filtru daca vrei, iar apoi sa o partajezi pe conturile tale de pe retele sociale, inclusiv pe cel de pe Socialmatic (care banuiesc ca planuieste sa faca concurenta lui Instagram).

Polaroid Socialmatic

Daca, insa, esti extrem de incantat de rezultat si vrei sa te asiguri ca ai si o copie fizica a operei tale de arta, se poate si asta. Folosind tehnologia celor de la Polaroid, Socialmatic iti poate tipari poza la dimensiuni de 2 pe 3 inchi (adica 5 x 7 centimetri).

Pretul lui Polaroid Socialmatic va fi de 299 de dolari, iar mai multe detalii interesante despre ea sunt de gasit pe site-ul proiectului.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *