Caseta pe Bluetooth, prezentata de ION Audio la CES 2014

Misto dracia asta de la ION Audio. Arata ca o caseta traditionala insa nu incorporeaza banda magnetica si tehnologie digitala de noua generatie. Practic, cu ajutorul ei, poate fi redata muzica din smartphone-uri sau tablete in batranul radiocasetofon din masina.

Vazusem asa ceva mai demult, insa conectarea se facea in acel caz prin intermediul unui fir. Parca totusi conexiunea wireless este mai comoda.

Caseta bluetooth se dezactiveaza automat cand o scoti din casetofon si are acumulator ce poate fi incarcat prin microUSB. Din cate am inteles, acumulatorul incorporat promite o autonomie de 6 ore.

Sursa: ION Audio.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *