Eton rukus Xtreme – sunet cu putere solara

Eton rukus Xtreme are si altceva de oferit decat un nume imposibil de tinut minte si de pronuntat.

Prezentat la CES 2014, Eton rukus Xtreme este un dispozitiv bluetooth 4.0 cu nu mai putin de cinci difuzoare, care promite un sunet de buna calitate. Punctul sau forte rezida in bateria de 6600 mAh, care se incarca si de la priza, dar si cu ajutorul energiei solare. Cea de-a doua varianta are loc in cam cinci ore, iar sistemul poate fi folosit ca sursa externa de energie pentru un smartphone (deci ai si galagie, si baterie solara). Pentru asta are port USB.

Muzica ajunge pe Eton rukus Xtreme prin Bluetooth sau NFC si nu lipseste nici functia de speakerphone, ca sa preiei apelurile de la prieteni direct prin el.

Ca o dovada in plus ca e perfect pentru excursii, trebuie spus ca dispozitivul e rezistent si la stropirea cu apa, precum si la caderi de la o inaltime de un metru.

Pretul nu a fost anuntat inca, dar mai multe detalii sunt de gasit aici.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *