Huawei Ascend Mate 2, prezentat la CES 2014

Huawei Ascend Mate 2 este cel mai nou smartphone (sau ma rog, phablet) din portofoliul companiei, care incepe sa joace un rol tot mai important.

Noul Huawei Ascend Mate 2 are un ecran de 6.1 inchi, cu o rezolutie 720p (chiar daca la aceste dimensiuni parca ar fi mers una Full HD). Procesorul este unul quad-core la 1,6 GHz si va fi, in functie de versiune, un Qualcomm MSM8928 sau unul propriu, HiSilicon Cortex-A9. Memoria RAM este de 2GB, in timp ce spatiul de stocare intern este de 16GB. Nu lipseste insa slotul de card microSD.

Bateria este una de 4050 mAh si, avand in vedere ecranul 720p, care consuma mai putin decat variantele 1080p ale concurentei, sunt toate sansele ca promisiunile Huawei in materie de autonomie sa fie indeplinite.

Aparatul are o grosime de 9,5 mm si ruleaza Android 4.3 cu interfata Huawei’s Emotion UI 2.0, care promite o utilizare simpla cu o singura mana. Camerele sunt de 13 si 5 megapixeli, cea de-a doua fiind perfecta pentru poze selfie.

Pretul inca nu se stie, dar recunosc ca pe mine personal Huawei Ascend Mate 2 m-a facut curios sa vad ce poate.

 

 

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *