CES 2014: Samsung WB2200F – bridge-ul cu zoom 60x si un look profesional

Interesanta camera foto “compacta” a lansat Samsung la CES 2014. Este vorba de modelul bridge Samsung WB2200F care arata al dracului de bine. Imi place la nebunie design-ul dual grip, care o face sa semene foarte tare cu un DSLR profesional.

La fel de mult impresioneaza si la capitolul specificatii. Samsung WB2200F are lentile cu un zoom optic 60x (20-1200 in format 35mm) si diafragma f/2.8-5.9, senzor de 1/23 inchi BSI CMOS cu o rezolutie de 16 Mpix, plaja ISO 80-6400, capacitate de filmare full HD/30fps si ecran LCD de 3 inchi.

Samsung WB2200F

Nu-i lipseste un vizor electronic sau buton iFunction pe obiectiv, pentru un control mai facil al diversilor parametri. De asemenea, are Wi-Fi, NFC si functii de genul Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link, care permit partajarea rapida a fotografiilor si filmarilor cu dispozitivele mobile precum si controlul camerei de la distanta.

Pare ca ofera un control manual avansat si o autonomie de lucru chiar impresionanta.

Normal, fiind o camera dedicata mai ales amatorilor, are si filtre artistice: Beauty Face, Continuous Shot, Landscape, Macro, Panorama, Action Freeze, Rich tone, Silhouette, Sunset, Low Light Shot, Fireworks, Light Trace.

As vrea sa ma joc un pic cu mititica asta cand vine in Romania.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *