Corsair Voyager Go, solutie de stocare OTG pentru smartphone-uri si tablete cu Android

Corsair anunta lansarea solutiei de stocare externe flash Corsair Voyager GO USB 3.0, care vine in capacitati de 64GB, 32GB si 16GB.

Nimic iesit din comun pana acum. Dar daca v-as spune ca aceasta memorie externa are atat un port USB 3.0 normal cat si unul Micro-USB, tocmai bun de conectat la smartphone-urile si tabletele cu Android compatibile OTG (On-The-Go)? Corsair Voyager Go

Adica este o memorie externa care poate fi utilizata la transferul datelor atat pe un laptop cat si pe un smartphone sau tableta.

Chiar imi doream un astfel de gadget, ba chiar aveam nevoie de asa ceva. Si nu cred ca sunt singurul. Desigur, exista deja tot felul de adaptoare microUSB OTG, dar cu un astfel de gadget nu mai este nevoie de ele.

Pe conexiune USB 3.0 la PC-uri, transferul de date se poate face la viteze de 135 MB/s. Noile memorii vor fi disponibile din aceasta luna in toata lumea. Preturile lor sunt urmatoarele:

 • Flash Voyager GO 16GB: 19.99 USD
 • Flash Voyager GO 32GB: 29.99 USD
 • Flash Voyager GO 64GB: 49.99 USD

Au o garantie de 5 ani.

Corsair Voyager GO

Via.

Ma astept cat de curand sa apara astfel de gadget-uri si de la ceilalti producatori importanti.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Corsair Voyager Go, solutie de stocare OTG pentru smartphone-uri si tablete cu Android

 • January 8, 2014 at 1:58 pm
  Permalink

  daca ai deja note 3, atunci e si mai bine

  Reply
  • January 8, 2014 at 2:17 pm
   Permalink

   cine are note 3… 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *