CES 2014: ZTE combina un hotspot mobil cu un proiector

ZTE a venit cu un produs cel putin interesant la CES 2014, cel putin din punctul de vedere al ideii. Compania a adus la CES 2014 un hotspot mobil (mai avea destule astfel de produse), care include un proiector de mici dimensiuni, capabil sa redea imagini la rezolutie 1080p.

Nu de alta, dar mi se pare normal ca, in momentul in care te conectezi la internet de la hotspot, primul gand sa iti fie sa proiectezi ceva pe un perete. N-o fi chiar asa, dar functia adaugata de ZTE n-are cum prinde rau, mai ales atunci cand tot ansamblul e mic si cantareste in jur de 400 de grame.

Jucaria are si o baterie de 6600 mAh, in caz ca vrei sa iti iei prezentarile cu tine, si ruleaza Android 4.2. Mai multe detalii pe pagina producatorului, aici.

Cert e ca un pret inca nu a fost anuntat.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.