Gigabyte Aorus – interesant laptop de gaming

Gigabyte tocmai ce au anuntat laptopul de gaming Gigabyte Aorus care are o grosime de numai 2.28cm desi la interior are o configuratie de exceptie, care poate atrage interesul oricarui pasionat de gaming.

Gigabyte Aorus

Fisa sa tehnica este urmatoarea: ecran de 17.3 inchi cu rezolutie full HD, procesor quad-core Intel Core i7-4700HQ tactat la 2.4GHz (Turbo Boost pana la 3.4Ghz) si cu Hyper Threading, pana la 32GB memorie RAM (standard 4 sau 8GB), doua placi grafice NVIDIA GTX 765M GDDR5 4GB in SLI, suport de stocare pentru trei unitati (2 x mSata  de 128/256GB si inca unul de 2.5 inchi pentru HDD-uri de 500GB/750GB/1TB), USB 3.0, Wi-Fi AC.

Gigabyte Aorus

Are tastatura iluminata, cititor de carduri SD si port mini-Display. Gamerii au la dispozitie si taste macro in partea stanga a tastaturii. Configuratia detaliata poate fi gasita aici.

Designul este unul tipic laptopurilor de gaming iar carcasa este in intregime din aluminiu. Dupa cum se vede, sistemul de racire este unul performant, cu grile de evacuare a aerului fierbinte peste tot. Dracia cantareste numai 2.9 Kg.

Gigaby Aorus fi disponibil pe piata din luna martie cu preturi intre 2100 USD si 2700 USD, in functie de configuratie.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *