ADATA PV100 – nou acumulator extern

Cum producatorii de smartphone-uri inca nu au rezolvat problema autonomiei (si pare ca nu va fi rezolvata prea curand), nu putini sunt utilizatorii care aleg compania unui acumulator extern, pentru a-l utiliza la nevoie. Pana la urma, este un accesoriu extrem de util.

Tocmai de aceea va supun atentiei modelul ADATA PV100 care va fi cat de curand disponibil pe piata la un pret de aproximativ 27 USD.

Acesta este un dispozitiv cu un design atragator cu o grosime de doar 8mm, pe 2.1 Amperi, si cu o capacitate de 4200 mAh.  Are pe carcasa un LED care indica starea bateriei si poate incarca aproape orice dispozitiv mobil cu port microUSB. De mentionat ca sunt telefoane sau tablete care au port de alimentare proprietar separat, asa ca e posibil sa nu fie compatibile cu un astfel de incarcator.

Adata PV100

In plus, ADATA PV100 este echipat cu elemente de siguranta de genul protectie la supraincarcare / descarcare, supracurent / supratensiune si scurtcircuit. Temperatura bateriei este monitorizata de indicatorul NTC (Negative temperature coefficient), pentru a preveni posibilele defectiunile datorate temperaturii ridicate.

Este disponibil in mai multe culori – argintiu, albastru, alb si chiar roz. Cred ca va fi disponibil si in Romania.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *