Cum filmeaza noua camera Samsung NX30?

Erati curiosi cum filmeaza noua camera mirrorless Samsung NX30 ce tocmai a fost anuntata la CES 2014 in Las Vegas? Sincer sa fiu, eu cam sunt curios, pentru ca din punct de vedere al specificatiilor Samsung NX30 este un gadget foto-video care atrage atentia.

Samsung NX30

Va reamintesc fisa ei tehnica: senzor APS-C CMOS de 20.3 Megapixeli, procesor DRIMe IV, plaja ISO 100-25600, capacitate fotografiere RAWinregistrare video full HD cu sunet stereo (plus intrare de 3.5mm pentru microfon), sistem de autofocus performant NX AF System II, timp minim de expunere de 1/8000 secunde!!!, rafala la 9cps.

Din punct de vedere al specificatiilor as putea spune ca rivalizeaza cu camere foto mai titrate, chiar si cu cele profesionale. Pentru a ma convinge mai ramane sa o vad la treaba cand va ajunge in Romania. De asemenea, Samsung NX30 faciliteaza surprinderea imaginilor video si din unghiuri dificile, avand atat un ecran rabatabil cat si un vizor electronic ce poate fi inclinat.

Insa pana atunci voi admira videoclipul oficial inregistrat in Tanzania. Bineinteles, este un material video realizat de catre profesionisti.

Dupa ce am vizionat materialul, as spune ca Samsung NX30 este o camera foto care filmeaza chiar foarte bine.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *