HiSense X1 phablet de 6,8 inchi, prezentat la CES 2014

HiSense X1, prezentat la CES 2014, este un phablet in toata regula, la cei 6,8 inchi ai ecranului. Recunosc ca imi plac dispozitivele de mari dimensiuni (am si testat recent Asus Fonepad Note FHD6 sau HTC One Max), dar poate ca aproape 7 inchi e deja un pic cam mult.

Oricum, dispozitivul celor de la HiSense, care seamana destul de bine cu HTC One (dar este facut, din ce spun cei care l-au tinut in mana, din plastic), nu arata rau in planul specificatiilor. Vine cu Android 4.4 si si are un procesor Snapdragon 800, o camera de 13 megapixeli si baterie de 3900 mAh.

Ecranul de 6,8 inchi este unul Full HD, iar cei de la Engadget, de la care si provine imaginea, spun ca interfata Android este modificata de producator doar intr-o mica masura.

Va fi disponibil intai in China nativa, iar apoi va ajune si in SUA. Nimic despre Europa (inca) si nici despre pret).

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *