Sony SRS-X9 – mini-sistem audio wireless lansat la CES 2014

Inca un mini-sistem audio lansat la CES 2014 in Las Vegas mi-a atras atentia. Este vorba de modelul 2.1 Sony SRS-X9  la care putem conecta wireless smartphone-ul, tableta sau laptopul pentru redarea colectiilor preferate muzicale.

Producatorii il lauda ca ar reda un sunet clar, echilibrat, cu un bass precis la o putere maxima de 154Watti; destul puternic chiar si pentru o petrecere as spune eu.

Sony SRS-X9

Acesta integreaza mai toate standardele wireless actuale: Bluetooth, NFC, AirPlay sau DLNA, practic fiind compatibil cam cu orice dispozitiv portabil. In plus, dispune si de un port USB sau de un conector auxiliar de 3.5mm pentru redarea muzicii si din alte surse.

Un sistem audio de notat pe care il asteptam si la noi.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *