SwiftKey ajunge in masina

SwiftKey este, daca nu o cunoasteti deja, una dintre cele mai reusite tastaturi predictive pentru Android.

Personal, o utilizez de ceva vreme si trebuie sa spun ca, odata ce te obisnuiesti cu ea, iti economiseste o gramada de timp. Lasand ce cred eu la o parte, e interesant de stiut ca SwiftKey a ajuns in… masina, datorita celor de la Clarion.

Noul lor sistem, pe nume Clarion AX1, este bazat pe Android, iar tastatura implicita este chiar SwiftKey, asa cum anunta un post pe blogul dezvoltatorului sau. Ar putea parea ciudat, poate, dar avand in vedere ca AX1 are browser si aplicatie de email, toata treaba are chiar foarte mult sens. Fiind de presupus ca in masina te grabesti cand scrii ceva, orice economie de timp ajuta (bine, asta nu se traduce intr-o incurajare a scrisului de mailuri in timp ce astepti la semafor).

Sistemul AX1, pe care il vedeti in actiune mai jos, va ajunge in curand si in Europa.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *