Upgrade Windows Phone 8.1 pentru toti utilizatorii versiunii 8.0

Un upgrade Windows Phone 8.1 va fi disponibil pentru toti utilizatorii de dispozitive care ruleaza versiunea 8.0, conform spuselor lui Greg Sullivan, Windows Phone director of public relations al Microsoft.

Conform unui interviu acordat de oficialul Microsoft pentru ComputerWorld, dispozitivele cu Windows Phone 8.0 vor putea primi un upgrade Windows Phone 8.1, pentru ca nu vor avea probleme in a rula noua versiune.

Conditia va fi, normal, ca operatorul sa distribuie versiunea noua. Acest lucru vine sa contrazica zvonurile conform carora urma sa avem face cu o noua situatie similara celei de la Windows Phone 8, pe care nu l-au primit cei ce rulau versiunea 7.

Oficialul Microsoft chiar a sugerat ca s-ar putea ca utilizatorii de Windows Phone 8.0 sa primeasca update-uri ulterioare celui la 8.1.

Windows Phone 8.1 este asteptat in luna aprilie a acestui an.

Printre noutatile care se asteapta de la noua versiune este un asistent personal gen Siri, un centru de notificari si altele. Eu personal sunt foarte curios.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *