Zbox 01520 – PC-ul sferic de la ZOTAC

Interesant designul sistemului PC lansat de ZOTAC. Se numeste Zbox 01520 si este un PC ultra-compact intr-o forma altfel decat suntem obisnuiti, aproape in totalitate sferica. Parca ar fi o bila mai mare, nici nu ai zice ca este un sistem PC tocmai bun de pus pe birou. Stati linistiti, nu se va rostogoli pe birourile aflate in panta. 😀

Zotac Zbox 01520

Modelul Zbox 01520 are (aproximativ) urmatoarea fisa tehnica: procesor Intel Core i3-4010U cu o placa grafica integrata Intel HD, 4 porturi USB 3.0, inca trei porturi USB 2.0, Wi-Fi de tip AC, Bluetooth 4.0, conector Gigabit Ethernet, HDMI, DisplayPort si un cititor de carduri SD. Abundenta maxima la partea de conectica, chiar prea multe porturi as putea spune. Despre spatiul de stocare si cantitatea de memorie RAM nu am aflat mai nimic. Insa din experienta pot spune ca procesorul Intel Core i3 poate asigura fara probleme accesul in aplicatii de informare, office, socializare si chiar multimedia la rezolutii full HD.

Misto proiectul celor de la Zotac, nu pot decat sa-l salut. Ca poate unii dintre noi s-au saturat de vesnicele forme paralepipedice ale unitatilor tip desktop, poate vrem si altceva, schimbarea este binevenita.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *