HTC One X si X+ nu vor avea parte de Android 4.3

HTC One X si HTC One X+ nu vor avea parte de un update la Android 4.3 sau la versiuni ulterioare. Vestea, care cu siguranta va dezamagi ceva lume, vine direct din partea companiei.

Un utilizator a intrebat administratorul contului HTC de Twitter pentru Marea Britanie daca al sau One X+ va primi upgrade la Android 4.3 Jelly Bean (cea mai folosita versiune de Android in acest moment, zic statisticile Google). I s-a raspuns ca smartphone-ul va ramane la versiunea curenta, nemaifiind programat pentru alte updatee-uri. Normal ca reactia din partea altor utilizatori nu a fost cea mai cordiala. Tweet-ul este vizibil mai jos.

Cei de la The Verge au mers mai departe, cerand o pozitie oficiala, iar HTC le-a remis-o. In mesajul primit de The Verge, reprezentantii HTC spun ca HTC One si One X+ nu vor primi update-uri de Android dincolo de Android 4.2.2 cu Sense 5. HTC mai spune ca intelege dezamagirea unora, dar ca ambele dispozitive au fost gandite spre a fi optimizate pentru “uimitoarele noastre experiente legate de sunet si camera.”

Se pare, deci, ca daca ai un One X si iti doresti sa fii utilizator de Android 4.3 sau 4.4, singura solutie ramane un telefon nou sau un ROM custom.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *