KitKat pe LG G2? [Update]

LG G2 este unul dintre cele mai bune terminale cu Android ale anului trecut din punctul meu de vedere. Poate chiar cel mai bun la categoria smartphone. Terminalul pe care eu l-am testat venise cu Android 4.2.2 si pesemne ca la fel au fost si cele puse in vanzare.

Se pare ca LG o sa faca o surpriza placuta utilizatorilor de G2 printr-un upgrade la Android KitKat, dupa cum am aflat de pe phandroid.com. Primii care se vor bucura de aceasta versiune vor fi utilizatorii din Arabia Saudita. Desi nimic nu este sigur, speram ca acest update sa fie disponibil in viitorul apropiat si in alte parti ale lumii, in special la noi in Europa. De mentionat faptul ca LG promisese acest update pana la finalul primului trimestru.

Deja a aparut primul videoclip cu G2 si Android KitKat.

Din cate vad interfata LG nu s-a schimbat foarte mult insa cred ca utilizatorii vor beneficia de toate noile facilitati ale Android-ului KitKat cum ar fi cea Immersive Mode (full screen) sau posibilitatea schimbarii intre aplicatiile de mesagerie principale.

Update: Se pare ca upgrade-ul la KitKat nu va fi lansat luna aceasta. Utilizatorii de la LG G2 mai trebuie sa astepte putin.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.