Zvonuri cu Sony Xperia Z2

Au inceput deja zvonurile despre lansarile de la MWC 2014 din Barcelona. Unul dintre cele mai importante anunturi de acolo se pare ca va fi cel al noului varf de gama Sony – Xperia Z2.

Si, din cate se pare, Xperia Z2 va avea parte de un upgrade major fata de generatia anterioara. Fisa lui tehnica ar putea suna asa: ecran de 5.2 inchi cu o rezolutie QHD 2560 × 1 440 pixeli, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 3GB memorie RAM, camera de 20.7 Mpix si un acumulator de 3700 mAh.

De asemenea, va mosteni fara doar si poate caracteristicile “tough”, care il vor face rezistent la apa si la actiunea prafului.

Hai sa mai avem un pic de rabdare, nu mai este mult pana la MWC 2014. Tot acolo vor fi prezentate si modelele anuntate de curand: Sony Xperia Z1 Compact si Sony Xperia T2 Ultra.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *