Kaspersky, produsul anului in testele AV-Comparatives

AV-Comparatives, o organizatie independenta de testare care evalueaza performantele solutiilor antivirus si de securitate pe internet, si-a prezentat raportul anual pe 2013.

Pe primul loc, care vine si cu titlul de Product of the Year, au fost cei de la Kaspersky Lab, al caror software s-a descurcat cel mai bine in seria de teste AV-Comparatives. Sapte alte produse de acest tip au primit distinctia “Top Rated”, care cam inseamna ca le poti folosi fara a-ti face griji ca ti se va intampla ceva din acest punct de vedere:

  • Avast
  • Avira
  • Bitdefender
  • BullGuard
  • ESET
  • Fortinet F-Secure

O distinctie speciala de la AV-Comparatives a primit Emsisoft Antimalware care a reusit sa obtina Silver Award in testul Real-World Protection in primul sau an de testare.

Rezultatele in fiecare test sunt prezentate in tabelul de mai jos, intregul raport fiind disponibil aici in format PDF.

av-comparatives

Poate ca nu e rau sa arunci o privire peste el, daca ai in plan achizitionarea unei solutii antivirus in viitorul apropiat. E inutil sa spun ca, fara a avea macar o solutie gratuita instalata, e cam sinucidere sa navighezi pe internet in ziua de azi.

.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *