Sony Xperia T, TX, V si SP primesc in mod oficial Android 4.3

Ai un Sony Xperia T, TX, V sau SP? Ei bine, vestile pentru tine sunt unele foarte bune, si de data asta nu sunt speculatii ci vin pe canalul oficial.

Poate tineti minte ca la un moment dat Sony anuntase ca va face un update la Android 4.3 si 4.4 pe un numar de dispozitive, acest lucru fiind reflectat pe paginile de suport ale companiei. Ei bine, norocosii utilizatori ai unui numar de patru modele de smartphone-uri vor primi un upgrade la Android 4.3 cu siguranta, pentru ca Sony a anuntat acest lucru in mod oficial intr-un tweet pe contrul Sony Xperia News.

Il vedeti mai jos.

Practic, aceste dispozitive vor sari de la Android 4.1 direct la Android 4.3, acest salt urmand a fi facut la finele acestei luni sau inceputul lui februarie – probabil ca data la care primesti update-ul depinde de tara si operator. Cert e ca el va veni.

E posibil ca acest sa nu fie ultimul update, cel putin pentru Sony Xperia T, TX si V, ele fiind “under investigation” pentru Android 4.4 acum ceva timp. Daca il vor primi si pe acela, ramane de vazut.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *