Huawei Ascend P6 S – este oficial

Se pare ca Huawei a anuntat deja oficial noul smartphone Huawei Ascend P6 S. Chiar ma mira faptul ca nu l-au prezentat la CES 2014 in Las Vegas.

Din punct de vedere al design-ului este asemanator modelului precedent Ascend P6, adica ramane un terminal la fel de frumos si de atragator, subtire, cu o constructie de calitate.

La partea de specificatii sta in felul urmator: are un ecran IPS de 4.7 inchi cu o rezolutie 720p ( 720×1280 pixeli  – 312ppi), un procesor quad-core tactat la 1.6Ghz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB, o camera de 8 Mpix pe spate si inca una de 5Mpix in fata, sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean. O fisa tehnica care era deja cunoscuta din luna noiembrie a anului trecut.

Huawei Ascend P6 S este disponibil momentan doar in China, la un pret de aproximativ 450USD. Cred ca spre sfarsitul primaverii s-ar putea sa-l vedem si la noi.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *