Showroom Harman in Bucuresti, pentru pasionatii de muzica

Am primit in casuta postala electronica un newsletter pe care nu l-am putut trece cu vederea.

SoundMasters, importator exclusiv al marcilor Harman Kardon, Jbl si AKG in Romania, anunta deschiderea primului showroom dedicat in Magazinul Muzica din Calea Victoriei 41-43.

Harman

Magazinul Harman Consumer, care ocupa jumatate din spatiul etajului 1 al magazinului Muzica, pune la dispozitia vizitatorilor pentru testare si cumparare casti AKG, produse multimedia Harman Kardon si JBL, precum si intreaga gama de produse de Home Audio. Adica atat produse de consum cat si modele profesionale ale grupului Harman.

Harman

Mi se pare foarte important un astfel de showroom, pentru ca numai asa te poti convinge daca sistemul audio pe care vrei sa-l cumperi se aude si functioneaza corespunzator. Un pasionat de muzica, care vrea calitate in auditiile sale, va vizita intotdeauna un astfel de magazin specializat. Important este ca acum avem si unde o face.

Cu prima ocazie voi face o vizita acolo. Din cate am vazut in pozele primite, chiar am ce vedea si ce testa acolo, sunt o multime de gadget-uri audio interesante. De pe internet aflasem de majoritatea dintre ele, insa acum voi avea ocazia sa le vad la treaba, sa le aud cum redau sunetul.

Mai multe detalii pot fi aflate pe www.soundmasters.ro .

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Showroom Harman in Bucuresti, pentru pasionatii de muzica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *