20 de milioane de phablet-uri vandute in 2013

Phablet-ul devine un dispozitiv din ce in ce mai popular. Si nu o spunem noi, ci un studiu realizat de catre cei de la Juniper Research, ale carui date au fost facute publice recent.

Conform acestuia, in anul care s-a incheiat cu aproape o luna in urma au ajuns pe piata nu mai putin de 20 de milioane de phablet-uri. Mai mult decat atat, cifra totala va ajunge, conform aceleasi surse, la 180 de milioane pana in anul 2018.

Seria Samsung Galaxy Note cu siguranta a avut o contributie sanatoasa la aceste cifre, ultimul reprezentant al seriei, Galaxy Note 3 (pe care l-am testat pe indelete), vanzand 5 milioane de bucati in prima sa luna.

Probabil ca asta va mai schimba parerile celor care spun ca un dispozitiv cu ecran atat de mare nu poate fi decat unul incomod.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *