Ghid de utilizare Windows 8.1

Microsoft pune la dispozitia utilizatorilor de Windows 8.1 un ghid in format electronic numit “Windows 8.1 Power User Guide“. Acesta va arata cum va puteti bucura de facilitatile si optiunile acestui sistem de operare, pentru a-l folosi intr-un mod cat mai optim si mai util.

Va puteti lamuri care sunt combinatiile de taste cele mai importante, cum sa navigati cu functiile tactile in cele doua interfete, cum sa atasati aplicatii de taskbar, cum sa administrati aplicatiile si serviciile, ce este Windows To Go (si cat de util poate fi), cum sa va protejati echipamentul sau cum sa il sincronizati cu cloud-ul Microsoft. Si poate alte cateva lucruri importante pe care va las sa le descoperiti singuri.

Momentan ghidul este in limba engleza dar cred ca ar trebui tradus si in romana. Poate fi descarcat de aici.

Cu siguranta, daca vreti sa intrati in amanunte, va trebuie o bibliografie mai serioasa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Ghid de utilizare Windows 8.1

  • September 3, 2014 at 2:59 pm
    Permalink

    cate partitie se poate instala pe calculator

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *