Nexus 8 cu procesor Intel in pregatire?

Google ar pregati o tableta Nexus 8 si e posibil ca procesorul sa vina de la Intel, spun cei de la Digi Times, citand surse ale furnizorilor.

Motivul ar fi cererea mai mica existenta pentru noul Nexus 7 (pe care l-am testat si noi recent), care ar face ca gigantul cautarilor online sa isi indrepte atentia spre un model cu ecran mai mare. Vina pentru vanzarile mai scazute ar fi atribuita coborarii preturilor tabletelor Android de 7 inchi.

Sursele Digi Times mai spun ca Google ar putea merge pe platforma Intel Bay Trail-T. In ceea ce priveste cine va produce tableta, aceleasi surse spune ca Asus are si de aceasta data sansele cele mai mari si ca mai multe detalii despre noul Nexus 8 ar urma sa aflam in februarie.

Vom vedea, deci, in curand ce va fi (si daca va fi) cu Nexus 8 – poate chiar la Mobile World Congress.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *