Pista Top Gear e pe Google Maps! (video)

Top Gear, unul dintre cele mai populare programe TV cu masini de pe planeta, daca nu cel mai popular, a colaborat cu echipa Google Maps pentru a obtine ceva de-a dreptul interesant.

De acum, pista pe care se fac testele de masini la care se uita toata lumea cu gura cascata e disponibila intr-un Street View inedit de Google Maps, pe care il poti accesa aici. Mai mult decat atat, asa cum se vede si in imaginea de mai sus, vei fi insotit in plimbare de The Stig insusi, intr-un Mercedes Benz SLS AMG.

Pentru a marca ocazia cum se cuvine, echipele Top Gear si Google Maps au avut grija sa realizeze si un filmulet, in care poti vedea masina de Street View cum se plimba pe Dunsfold Aerodrome (numele mai greu de memorat al pistei de test a celor de la Top Gear).

Clipul video poate fi vazut mai jos.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *