Cosmote Recharge, aplicatie pentru Android si iOS

COSMOTE Romania lanseaza aplicatia COSMOTE Recharge, care ofera posibilitatea reincarcarii unui numar de telefon COSMOTE preplatit direct de pe un smartphone.

Pentru a utiliza COSMOTE Recharge nu trebuie sa va creati cont iar reincarcarea se realizeaza rapid, prin introducerea in aplicatie a numarului de telefon COSMOTE ce se doreste a fi reincarcat. Suma maxima de reincarcare este de 100 Euro, plata aferenta facandu-se prin intermediul cardului bancar (de debit sau credit).

Cosmote Recharge

Bonus. Fiecare numar al Cartelei COSMOTE sau Frog reincarcat prin intermediul acestei aplicatii va primi un bonus de 50 minute si 50 de SMS-uri in retea. Mai mult, numerele reincarcate pana in 15 februarie 2014 vor primi ca bonus aditional 500 de minute in retea, iar cele reincarcate pana in 6 februarie primesc, in plus, si acces gratuit la aplicația RadarMe powered by COSMOTE (valabil 1 luna de la momentul reincarcarii).

Aplicatia este compatibila pe smartphone-urile cu Android 2.2 (sau mai recent) si iOS 4.0 (sau mai recent) si poate fi descarcata gratuit: din Play Store si din App Store.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *