LG G Pro 2, anuntat pentru Mobile World Congress

LG G Pro 2, succesorul lui LG Optimus G Pro, a fost anuntat de compania coreeana pentru Mobile World Congress 2014.

Modelul care l-a precedat a putut fi vazut anul trecut la targul de la Barcelona, unde a facut colegul Bogdan Petre si poza care poate fi vazuta mai sus.

LG a anuntat prezenta lui LG G Pro 2 la Barcelona, dar nu a spus absolut nimic despre specificatiile tehnice (anuntul e aici, tradus cu Google Translate). Avand in vedere ca Optimus G Pro avea un ecran de 5.5 inchi, e insa de presupus ca nici noul model nu il va avea mai mic.

Pana una-alta, modelul de acum vechi poate fi achizitionat de la Emag, sau . Varianta neagra e chiar redusa cu 200 RON, fiind disponibila la 1599 RON.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *