Galaxy Tab 3 Lite – disponibila in Romania

Samsung anunta astazi disponibilitatea in Romania a tabletei de buget Galaxy Tab 3 Lite. Aceasta are un pret de 799 Lei, deci intra in competitie pe piata tabletelor de buget, nu a celor ieftine, acolo unde brandurile locale sunt la putere.

Insa are cateva concurente redutabile la aceiasi bani. Plus ca modelele concurente sunt si mai performante. Amintesc doar de tableta cu procesor quad-core sau de cea cu procesor Nvidia Tegra 3. Si mai ar fi cateva.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite se lauda cu urmatoarele specificatii: ecran de 7 inchi cu o rezoluti de 1024 x 600 pixeli, procesor dual-core la 1.2 Ghz, 1GB memorie RAM, stocare interna de 8GB plus slot microSD cu suport de pana la 32GB, Wi-Fi N, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0, sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean si un acumulator de 3.600mAh. Acumulatorul din dotare promite o autonomie de pana 8 ore la redarea materialelor video.

Are o grosime de 9.7mm si cantareste 310 grame. Are o camera de 2Mpix pe spate; mai bine o puneau in fata, pentru videoconferinte.

Are un avantaj totusi fata de concurenta: tableta Samsung dispune de modul 3G.

Ce as fi vrut de la ea pentru a ma atrage?

1. Un pret mai mic (poate si cu doua sute de lei) in configuratia asta.

2. La aceeasi bani parca mergea mai bine cu un procesor mai puternic si o rezolutie mai buna.

3. Camera foto trebuia sa fie frontala, pentru videoconferinta. Cu 2 Mpix nu prea poti face poze sau filmari de calitate, deci este degeaba.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *