Zeq 9000 – primul smartphone Samsung cu sistem de operare Tizen

Se pare ca Samsung ne mai pregateste o surpriza pentru luna viitoare. Tocmai ce au aparut informatii despre primul smartphone coreean cu sistem de operare Tizen. Aparent acesta se va numi Zeq 9000 sau Zeke si va fi lansat oficial luna viitoare in Barcelona.

Fisa sa tehnica ar fi urmatoarea: ecran de 4.8 inchi cu rezolutie HD, procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.3 Ghz si dimensiuni usor mai mici decat ale lui SGS4 (136.1 x 69.1mm). Nu suna rau deloc insa trebuie vazut cum se comporta.

Samsung ZEQ 9000

Din imagine observam ca are un design cu margini curbate si ca suprafata frontala este acoperita cu un plastic texturat. Imi place cum arata interfata sistemului de operare Tizen, este altfel, are personalitate.

Sper ca il vom vedea la targul MWC 2014 ce se va desfasura la sfarsitul lunii viitoare in Barcelona. Chiar m-au facut curios cu smartphone-ul asta…

 Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *