Dispozitive de prindere pe tablete pentru lentilele Smart de la Sony

Cred ca ati aflat pana acum de lentilele inteligente Sony QX10 si QX100, construite pentru a spori capacitatile foto-video ale smartphone-urilor si tabletelor. De fapt adevarate camere foto intr-un corp de obiectiv; senzorul, procesorul, toata camera se afla in interiorul acelei lentile. Numai ecran nu au, rolul acestuia fiind preluat de cel al smartphone-ului sau al tabletei.

Sony

Pana acum am vazut sistemele de prindere pentru smartphone-uri. Iata ca, Sony anunta ca utilizatorii vor avea la dispozitie astfel de sisteme compatibile si cu tabletele. Noile dispozitive SPA-TA1 se pot atasa tabletelor cu latime intre 85mm si 190mm.

Vor fi lansate in aprilie in Japonia, cu preturi de la 21 de Euro. Nu se stie cand vor aparea in Europa.

Ce ziceti? Va puneti la tableta asa ceva?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *