Cat dau la botez sau nunta? Exista o aplicatie pentru asta!

Intrebarea “cat dau la botez?” sau “cat dau la nunta?” e una la care romanul ajunge destul de des, ca ii convine, ca nu (si in majoritatea ocaziilor nu ii prea convine lui, dar n-are ce face).

Ei bine, nu am schimbat subiectele pe care se concentreaza acest site – chiar asa de tare nu am luat-o pe aratura, dar e interesant de stiut ca cineva a facut o aplicatie care incearca sa ofere un raspuns la intrebarile de mai sus. Nu glumesc.

Aplicatia se numeste chiar asa, “Cat Dau” si am nimerit peste ea din pura intamplare. Nu mai tin minte exact contextul, dar cred ca ma intrebam cat trebuie sa dau la o nunta la care mergeam, in functie de context. Nu stiu cat de precise sunt datele oferite pentru alte zone ale tarii decat a mea si inca cateva prin care am mai ajuns pe la asemenea fericite evenimente, dar cert e ca ce da aici e cam pe acolo.

Aplicatia exista pentru Android si, daca e sa ne luam dupa reviewuri, nu se descurca deloc rau, cat timp are rating de 4.9/5 la momentul scrierii acestui text. O poti lua de aici, e gratuita.

Acum sa vedem cum functioneaza. E extrem de simplu. Dupa ce ii dai drumul, selectezi parametrii: tipul lui, locatia, relatia cu cei in cauza, unde se desfasoara si in ce zi, precum si cati mergeti. Nu in ultimul rand, ti se cere sa introduci venitul per familie.

cat dau

La sfarsit primesti o suma recomandata si iti mai trebuie doar plicul. Si banii, daca ii ai.

Cat dau

Ideea nu e deloc aiurea, cat timp nuntile si botezurile sunt un lucru de care nu ai cum sa scapi in Romania. Asa ca macar sa nu te agiti si pentru asta.

Ca sa nu mai spun de distractia de care vei avea parte cand o arati prietenilor la un eveniment de acest gen…

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

2 thoughts on “Cat dau la botez sau nunta? Exista o aplicatie pentru asta!

 • January 30, 2014 at 12:59 pm
  Permalink

  habar aveam de chestia asta; o sa incerc sa vad cat trebuie sa dau la varu

  Reply
  • January 30, 2014 at 1:01 pm
   Permalink

   Stiam eu ca ajuta pe cineva ­čÖé

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *