Laptopul saptamanii: ASUS X550LB

Saptamana asta va supunem atentiei inca un sistem portabil de tip desktop replacement. Este vorba de modelul care are o configuratie foarte buna si un pret chiar decent pentru ceea ce ofera. Detin un astfel de model, cu specificatii inferioare din pacate, dar va pot spune ca are o constructie ok, cu finisaje de calitate, chiar daca carcasa este in totalitate din plastic.

ASUS X550LB

Specificatiile modelului ASUS X550LB sunt urmatoarele: ecran de 15.6 inchi cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, procesor dual-core Intel Core i7- 4500U tactat la 1.8GHz,  cu Hyper Threading si Turbo Boost pana la 3GHz, 8GB memorie RAM, stocare interna de un hdd de 750GB, placa grafica suplimentara Nvidia GeForce GT 740M.

Fiind un desktop replacement, are si unitate optica. Nu-i lipsesc doua porturi USB 3.0, cititor de carduri SDXC sau camer web. Cantareste 2.3Kg.

ASUS X550LB este un laptop bun atat pentru activitatile de la birou sau de studiu, cat si pentru divertisment multimedia la rezolutii full HD. Ca sa nu mai spun ca va puteti juca linistiti pe el chiar si jocuri cu o grafica complexa.

.

In caz ca vreti sa cumparati un portabil si aveti nevoie de idei sau sfaturi, va stam cu placere la dispozitie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *