Piesa noua U2 – Invisible, disponibila gratuit pentru 24 de ore

Piesa noua U2 poarta numele de Invisible, fiind disponibila gratuit timp de 24 de ore in iTunes Store.

Piesa face parte din urmatorul album al celor de la U2, album care urmeaza sa apara in aceasta primavara. Bono a anuntat ca Invisible nu este primul single de pe album, ci are doar rolul de a reaminti oamenilor ca trupa U2 exista.

Asa cum e de asteptat daca U2 face un gest de genul acesta, exista un motiv caritabil si de data asta. Mai exact, Bank of America va dona un dolar american organizatiei Red, care lupta impotriva SIDA. Detalii cu privire la initiativa gasesti aici, iar mai jos e un scurt clip pr0motional.

La momentul scrierii acestui text, piesa urma sa mai fie disponibila gratuit pentru 19 ore.

Daca doresti sa descarci piesa noua U2, o gasesti in iTunes Store aici. In plus, faci si o donatie fara sa te coste nimic.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *