Prin Poiana Brasov (cu Galaxy S4 Zoom)

Am profitat de vacanta dintre semestre si am plecat la munte pentru cateva zile. Asa ca, daca o sa trag chiulul in perioada urmatoare aici pe blog, va rog sa ma iertati. Il las pe colegul Bogdan sa va relateze noutatile tech. In schimb, eu o sa va bombardez (pe cat se poate) cu imagini din locurile pe care le vom vedea pe aici.

Destul de aglomerat aici in Poiana Brasov, multa lume pe partii la schi, snowboarding sau sanius. Am vazut si foarte multi copii inscrisi la scolile de schi. Insa din cauza ca este o vreme prea frumoasa, cu soare si prea calduroasa, zapada a cam inceput sa se topeasca. Cred ca este mai multa zapada in Bucuresti.

Momentan ne-am plimbat putin prin statiune pentru a-i lua pulsul. Si am facut cate poze cu smartphone-ul Samsung Galaxy S4 Zoom pe care il testez in perioada asta.

Deci cateva imagini din Poiana Brasov, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *