Ultimate Ears lanseaza UE Mini Boom

UE Mini Boom, anuntat de Ultimate Ears, este o boxa mica si colorata, dar care promite o multime de putere. Conform celor spuse de catre companie, micul dispozitiv ofera un sunet de 86 de decibeli.

UE Mini Boom promite sa iti permita si o ascultare de lunga durata, atata timp cat autonomia sa este de 10 ore. Se conecteaza la smartphone prin Bluetooth de la o distanta de pana la 15 metri si poti chiar sa imperechezi doua, pentru un sunet si mai puternic, prin intermediul unei aplicatii dedicate pentru Android si iOS.

Daca preferi NFC pentru a conecta sursa de muzica, trebuie sa stii ca si aceasta optiune este disponibila, UE Mini Boom putandu-se conecta si in acest fel.

UE Mini Boom

Boxa UE Mini Boom este disponibila in mai multe culori vesele, asa cum se vede si din poza si are o rama de metal si o carcasa de cauciuc, ca sa reziste la ce o vei supune.

Costa 99 de euro si va fi disponibila de luna aceasta. Detalii mai multe pe site-ul Ultimate Ears.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *