Unde gasesc Filmul meu pe Facebook?

Filmul meu pe Facebook sau Lookback este un cadou facut de catre reteaua sociala utilizatorilor sai acum, cand ea implineste 10 ani.

Nu e altceva decat un filmulet realizat automat, in care iti este prezentat anul cand te-ai alaturat Facebook, precum si cele mai importante poze sau actualizari de status pe care le-ai facut in perioada in cauza. Interesant este ca in multe cazuri au iesit niste filmulete chiar interesante, care pot fi partajate cu prietenii cu usurinta.

Dar unde gasesc filmul meu pe Facebook? Raspunsul la intrebare e cat se poate de simplu. Dai un click aici sau scrii in browser adresa www.facebook.com/lookback/ si il vei avea la dispozitie.

In partea dreapta sus ai si un buton pe care poti da clic pentru a imparti filmul mai departe cu prietenii tai.

filmul meu pe Facebook

Filmul meu pe Facebook are si semnatura celor care au facut acest cadou; ea se afla in partea de jos – “Mark [Zuckerberg] & the Facebook Team”. O initiativa simpatica, de care sunt convins ca multi se vor bucura.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

4 thoughts on “Unde gasesc Filmul meu pe Facebook?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *