Din nou despre Galaxy S5

Se pare ca noul varf de gama al smartphone-urilor Samsung, Galaxy S5, va fi aratat oficial la MWC 2014 in Barcelona, pe 24 Februarie. Dupa cum ne-au obisnuit cei de la Samsung, cred ca evenimentul de lansare se va desfasura intr-o locatie separata de cea a targului.

Trebuie sa fie un spatiu mare si impetuos, pentru ca vor asista poate chiar 2000 de invitati, majoritatea jurnalisti si reprezentanti media. V-am spus doar cum a fost la lansarea Note 3 si Galaxy Gear in Berlin. Samsung vrea sa fie marca vedeta a targului din Barcelona, si cu Galaxy S5 poate chiar vor reusi.

Deci, inainte de startul evenimentului, s-au cam aflat deja specificatiile finale ale smartphone-ului.

Fisa tehnica suna in felul urmator: ecran de 5.24 inchi cu o rezolutie de 2560 × 1440 pixeli, adica o densitate de 560ppi!!!, doua procesoare in functie de tipul conexiunii de date – Exynos 6 sau Snapdragon 805, 3GB memorie RAM, stocare interna de 32GB sau 64GB, camera foto principala de 16MPix, inca una frontala de 3.2MPix si un acumulator de 3200mAh.

De-abia astept sa vad cum arata noul smartphone. Chiar sunt curios daca i-au facut pana la urma carcasa metalica sau va avea un design asemanator Note 3, cu spatele acoperit cu acel plastic care imita pielea. Vom vedea. Poate vor aparea si poze inaintea evenimentului oficial.

Ce sa mai, se contureaza un MWC incendiar, cu noutati interesante de la majoritatea producatorilor din industrie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *