Oradea – primul oras romanesc cu site pe domeniu .travel

Primul site cu domeniu .travel al unui oras din Romania apartine exact orasului in care locuiesc, Oradea. Site-ul e realizat de Primaria Oradea, cu fonduri europene.

Rezultatele sunt chiar foarte bune – site-ul este oradea.travel si poate fi vizitat aici – fiind vorba despre o prezentare pe larg a ceea ce un turist poate vizita in Oradea. Si nu ca sunt eu oradean, dar chiar sunt multe de vazut.

Exista o multime de poze pentru fiecare monument in parte si exista chiar o harta interactiva pe care pot fi vazute obiectivele turistice. In aceeasi sectiune exista si patru trasee tematice sugerate – “Prin palate spre Cetate”, “Oradea secession”, “Oradea bisericilor” si “Oradea memorabila”, pe care le poti intreprinde in zile diferite intr-o vacanta aici. Cred ca o sa le iau si eu la pas, pentru ca sunt sigur ca descopar ceva ce n-am mai vazut pana acum.

Nu lipsesc, pe langa o multime de poze, nici panoramele 360, si ele multe la numar.

In plus, site-ul contine si o multime de informatii utile, in patru limbi, pentru potentialii turisti.

Lasand la o parte ca e primul cu domeniu .travel, recunosc ca mie site-ul mi-a depasit asteptarile. Habar nu am cine l-a facut, dar eu zic ca s-a descurcat foarte bine. Daca vreti sa veniti in vizita pe aici, nu cred ca sunt sanse sa dati undeva de mai multa informatie bine structurata.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *