(Update) Canon G1X Mark II – va fi lansata curand (zvonuri)

Se pare ca miercuri, pe 12 Februarie, va fi anuntata oficial noua camera compacta cu senzor mare Canon G1X Mark II. A si aparut o poza care pare cat de cat oficiala.

Canon G1X mark II

Conform celor de la Canon Rumors, Canon G1X Mark II va avea un corp mai usor si mai compact decat predecesoarea sa. De asemenea, din cate se vede din poza, s-a renuntat la vizorul incorporat pentru unul optional extern, atasabil prin intermediul papucului de blit. Vad ca are si doua inele multifunctionale in jurul obiectivului, bune la focalizare manuala si accesarea setarilor principale.

Alte specificatii: lentile cu zoom optic 5x (24-120mm), diafragma luminoasa f/2-3.9, procesor de noua generatie Digic 6. Pretul ei va fi pe undeva pe la 700 USD. Pretul pare un pic mai mic decat cel al modelului precedent.

Revin cu detalii cat de curand.

 Update.

Au aparut imagini cu noua camera.

Canon G1X Mark II

Canon G1X Mark II

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *