Facebook Movie poate fi editat!

Reteaua de socializare Facebook a implinit recent 10 ani. Cu aceasta ocazie a oferit utilizatorilor sai retrospectiva Facebook Movie, sau A Look Back, un filmulet in care sunt prezentate cele mai importante momente petrecute aici: primele fotografii postate, cele mai populare status-uri sau cele mai apreciate imagini.

A fost o adevarata isterie zilele trecute cu aceste filmulete. Wall-ul meu a fost plin de filmuletele prietenilor. Recunosc ca eu nu l-am share-uit pe al meu.

Insa Facebook ne mai ofera o surpriza. Daca pana acum pozele sau posturile din filmulet erau alese automat de algoritmul Facebook, acum aveti la dispozitie si minime posibilitati de editare. Va puteti face propriul film, conform optiunilor personale, cu pozele si posturile care vi se par voua importante, nu cu cele pe care vi le-a ales o aplicatie software.

Facebook Movie Edit

Deci, cum se face? In primul rand va intoarceti in locul de unde a inceput totul: https://www.facebook.com/lookback/. Veti observa ca in dreapta butonului verde “Share Your Movie” a aparut cel de “Edit”. Apasati cu incredere pe el.

Facebook Movie Moments

Puteti alege alte trei fotografii la categoria “Your First Moments”…

Facebook Movie Most Liked Posts

… alte 4 fotografii sau status-uri populare…

Facebook Movie Uploaded Photos

… alte 9 fotografii importante urcate…

Facebook Movie Photo Grid

… sau alte 39 de fotografii de fundal.

Sa reinceapa isteria zic!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *