Gest frumos al Facebook: Look Back-ul fiului mort, oferit tatalui

Facebook Look Back, cadoul retelei sociale pentru utilizatorii sai cu ocazia implinirii a zece ani de existenta, a fost peste tot zilele acestea (iti poti si edita filmul).

Tatal lui Jesse Berlin, un baiat care a decedat in 2012, si-a dorit sa aiba filmul Facebook Look Back al fiului sau. Din pacate, nu avea acces la contul de Facebook al lui Jesse, motiv pentru care a decis sa ceara retelei sociale pe YouTube sa ii ofere filmul fiului sau.

Utilizatorii de internet au reactionat repede, dand mai departe pe diferite site-uri cererea tatalui. Spre lauda sa, Facebook a reactionat, oferindu-i filmul. Asta chiar daca in mod normal Facebook foloseste un proces numit “memorialize” in cazul utilizatorilor decedati, peretele lor devenind un soi de carte pentru mesaje de comemorare. Este o functie pe care, din cate se poate intelege dintr-un raspuns la un comentariu pe pagina oficiala, Facebook doreste sa o extinda ceva mai mult.

Revenind insa la situatia lui John Berlin, acestuia i-a fost oferit clipul fiului sau decedat, iar el l-a postat pe YouTube. Poate fi vazut mai jos.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *