LG G Flex: hands-on video si prime impresii

LG G Flex isi face prima aparitie intr-un scurt video hands-on, caruia ii alaturam un set de prime impresii, ca o avanpremiera a review-ului complet aflat in pregatire.

LG G Flex a ajuns pe mana mea pentru o scurta perioada de timp, de care intentionez sa profit din plin. Mai jos aveti un video din care va puteti face o idee mult mai clara despre cum este utilizarea terminalului cu ecran curbat al coreenilor de la LG.

Trebuie s-o recunosc, primul cuvant care mi-a venit in minte dupa ce am pornit G Flex si m-am uitat la el a fost ciudat. Si nu neaparat intr-un sens negativ. Terminalul celor de la LG nu seamana cu nimic dinaintea lui si, daca iti vei achizitiona unul – o poti face deja in Romania, aici il gasesti “la liber” – nu ai cum sa treci neobservat cu el.

Forma curbata e ceva absolut deosebit si il face sa stea foarte bine in palma; utilizarea cu o singura mana e si ea in mare masura posibila. Este insa, la cei 6 inchi, un aparat destul de zdravan. Daca iti plac telefoanele de dimensiuni mai reduse, G Flex nu prea e pentru tine.

Se mai pune o alta problema – telefonul incape intr-un buzunar de blugi, dar tare ma tem pentru bunastarea lui daca cumva il pui in buzunarul din spate si stai din greseala pe el. In cazul acela, cred ca forma nu prea lucreaza in avantajul tau (chiar daca situatia este, poate, mai putin comuna).

La capitolul viteza, totul este la superlativ – procesorul Snapdragon 800 quad core isi face simtita prezenta si totul se misca extrem de fluent.

Nu ma pot plange de ecran, care e chiar foarte bun, dar parca as fi preferat sa fie unul Full HD. Senzatia mea e ca, fiind vorba despre un produs care se vrea revolutionar, acela ar fi fost un “statement” serios in acest sens.

Ideea cu butoanele de volum si power mi s-a parut ciudata la prima vedere si buna dupa ce am inceput sa ma obisnuiesc cu ea.

Mai vreau sa mentionez ca interfata celor de la LG, pusa peste Android, este bine facuta si comoda in utilizare. Sunt si cateva adaugiri software utile, dar despre ele, precum si despre restul functiilor lui LG G Flex, in review-ul complet, pe care vi-l voi oferi in curand. Pana la el, primele impresii sunt cat se poate de pozitive.

Pana la el insa, mai jos aveti clipul video hands-on pe care vi l-am promis.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *